Red Bull’un yeni programı 64 BARS’ın ilk 2 bölümü yayında!

Red Bul’un yeni hip-hop programı 64 Bars, dünya sahnelerinden sonra şimdi de Türkiye’de. GOKO! ile beraber stüdyoya giren rapçilerin herhangi bir duraklama ya da nakarat olmadan 64 bar’lık bir şarkı çıkaracağı formatın ilk 2 bölümünde Motive ve Khontkar yeteneklerini sergiledi.

Rap müzik ekseninde 64 satırlı şarkıların üretildiği ve bugüne kadar İtalya’dan Japonya’ya Avustralya’dan ABD’ye kadar pek çok ülkede önemli isimlerin yeteneklerini sergilediği Red Bull 64 Bars, şimdi de Türkçe Rap’te yeni bir sayfa açıyor.

Sene boyu devam edecek Red Bull 64 Bars’ın ilk 2 bölümünde Khontkar ve Motive, GOKO!’nun hazırlamış olduğu altyapılar üzerinde saf yeteneklerini gösterdi. Ayrıca Khontkar’ın seslendirdiği parça, Born Ready adında dijital platformlara da verildi. Motive ise böyle bir aksiyon almamayı tercih etti.

Yetenekli isimlerin kelime oyunlarını, hikaye anlatma becerilerini ve yaratıcılıklarını yeniden test ederek, sıfırdan ortaya çıkardıkları yepyeni parçalar Red Bull TV’de dinleyicilerle buluşuyor. Red Bull 64 Bars bölümlerine http://redbull.com/64bars adresinden izlenebiliyor.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

Amerika seyircisi hip-hop'a doyuyor: Super Bowl'dan sonra NBA All Star'da da inanılmaz konser!

Sonraki İçerik

KANYE WEST'in Instagram hesabında yaptığı paylaşımların özeti (Son 24 saat)

İlgili İçerikler