Rolling Loud 2022’nin inanılmaz kadrosu açıklandı: Ye, Kendrick Lamar, Future ve diğerleri!

Uzun yıllardır özellikle rap müzik dendiği zaman Amerika’nın en iyi festivallerini ortaya koyan Rolling Loud, önümüzdeki yaz Miami’de düzenlenecek festivale de epey iyi hazırlanmış görünüyor.

Açıklanan kadro tümüyle göz kamaştırırken, headliner olarak duyurulan isimler de heyecanı ikiye katlıyor. 22-23-24 Haziran’da Miami’deki Hard Rock Stadium’da düzenlenecek festivalde headliner olarak sırasıyla Kanye West, Future ve Kendrick Lamar sahne alacak.

Rolling Loud Miami serüveni 22 Temmuz’da Kanye West’in headliner olarak sahne alacağı günle başlayacak. Aynı gün Playboi Carti, Lil Durk, Don Toliver, Fivio Foreign, 2 Chainz, Lil Yachty gibi rapçiler de sahnede olacak.

İzleyenler ikinci gün Soulja Boy, Gunna, Lil Uzi Vert, Lil Tjay, Gucci Mane, Ski Mask the Slump God, Aminé gibi isimlerin ardından headliner olarak da Future’ın sahne performansına şahitlik edecek.

Son güne gelince ise Lil Baby, $uicideboy$, Kodak Black, Baby Keem, Moneybagg Yo, A$AP Ferg, Trippie Redd gibi isimlerin ardından son yıllarda sahnelerde dahi az gördüğümüz ve geçtiğimiz günlerde Super Bowl’da Dr. Dre’nin şovuna katılan Kendrick Lamar’ı umuyorum yeni albümüyle izleyebileceğiz. 2022 Rolling Loud Miami’de sahne alacak tüm isimler ise şu şekilde:

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

TRAVIS SCOTT'ın farklı bir yönüyle tanışın: Sosyal anksiyete

Sonraki İçerik

Fuat Ergin, yeni albümü 50 Kalibre'yi duyurdu: Şanışer, Zen-G, Joker gibi düetler ve tüm detaylar!

İlgili İçerikler