DINCY geri dönüyor: Bekom’un yeni şarkısı Sanrılar’ın prodüktörü o

Bekom, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla 13 Haziran’da yeni şarkısı Sanrılar‘ı yayınlayacağını duyurdu. Buraya kadar her şey aslında normal. Bekom’un yaptığı açıklamanın bizim dikkatimizi çeken kısmı, şarkının prodüktörlüğünün Dincy tarafından yapılacağıydı.

Hatırlayacağınız üzere Dincy, 2020 yılında Motive’yle yaptığı Zgt, Nereden, Beni Mi Boğar gibi şarkılarıyla dikkat çekmiş ve sonrasında ortadan kaybolmuştu. Belli bir kitle, Dincy’nin böyle şarkıları yaptıktan sonra ne yaptığını merak etmişti. Hiçbir şekilde izine rastlanamayan Dincy, 5 yıl aradan sonra Bekom’la beraber geri dönüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bekom (@bekom045)’in paylaştığı bir gönderi

Bekom, Dincy’yi arayıp bulduğunu ve onu müziğe döndürdüğünü anlatıyor. Söylediğine göre, Bekom’un yeni albümünün tamamını Dincy yapmış. Albümden ilk single Sanrılar, 13 Haziran’da yayında olacak.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

Asil Slang, müziğe uzun süreli bir ARA VERDİĞİNİ açıkladı!

Sonraki İçerik

UZI'den albüm açıklaması: "Eski UZI gibi hissediyorum."

İlgili İçerikler