EZHEL, Avrupa’nın en büyük hip hop festivalinde J. COLE ile aynı gün sahne alacak!

Türkçe Rap’in en büyük isimlerinden Ezhel, bir başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Ezhel, İsviçre’de Avrupa’nın en büyük hip hop müzik festivalinde yer alacak ve J. Cole‘un headliner olduğu günde sahneye çıkacak.

Ezhel’in daha önce sahne aldığı en önemli etkinlik, Avrupa’nın en büyük kültür ve müzik festivallerinden biri olan ve Budapeşte’de düzenlenen Sziget Festivali‘ydi. Ankaralı rapçi, şimdiyse Openair Frauenfeld’de sahneye çıkacak.

Openair Frauenfeld Nedir?

Openair Frauenfeld, yıllık düzenlenen bir hip hop müzik festivali. İsviçre’deki en büyük açık hava festivali ve Avrupa’nın en büyük hip hop müzik festivali olarak kabul edilen organizasyon, 1985 yılından beri düzenleniyor.

Festivalin bu yılki kadrosunda Tyler, The Creator, Megan Thee Stallion, Playboi Carti, Trippie Redd, Roddy Ricch, Polo G, Lil Uzi Vert, Lil Baby, J. Cole, A$AP Rocky ve Baby Keem gibi isimler yer alıyor.

Festivalin bu yıl Türkiye’den tek temsilcisi olan Ezhel, 6-9 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğin 8 Temmuz’daki kadrosunda yer alıyor. Ezhel’in sahneye çıkacağı günün headliner’ı ise J. Cole.

Sosyal medyada “Ezhel, J. Cole ile birlikte sahne alacak” gibi gereksiz hype yaratmaya yönelik söylemler var. Bu tabii ki doğru değil. Her festivalde olduğu gibi sanatçılar ayrı ayrı sahneye çıkıyorlar ve kuliste dahi birbirlerini görmemeleri mümkün oluyor. J. Cole, o gün sahneye çıkacak isimlerin en büyüğü; Ezhel ise gün boyunca sahneye çıkacak isimlerden bir tanesi. Ezhel’in J. Cole ile birlikte sahneye çıkması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten bu mantıkla baktığımız zaman 2018 yılında Wiz Khalifa Türkiye’ye konser vermeye geldiğinde Ezhel ve Ceza gibi isimler ön grup olarak sahneye çıkmıştı ancak kuliste ya da herhangi bir yerde Wiz Khalifa ile görüşmediler. Yani “Wiz Khalifa’yla beraber sahneye çıkmadılar”.

Tabii ki Ezhel’in bu festivalde sahne alacak olması büyük bir başarı. Amerikalı ve Alman rapçilerin yoğunlukta olduğu bu festivalde yer alması gösteriyor ki, kendisi Almanya’da yavaş yavaş yerini sağlamlaştırıyor.

Festival hakkında daha fazla bilgi ve biletler için buradan festivalin resmi sitesine gidebilirsiniz.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

Sagopa Kajmer'den yeni albüm müjdesi!

Sonraki İçerik

GOKO!, Ceza, Khontkar, Baneva ve Motive: Red Bull 64 Bars, Türkiye'ye geliyor!

İlgili İçerikler