UZI ve RUSS MILLIONS’tan ortak bir EP ya da albüm mü geliyor?

UZI ile Russ Millions, uzun süredir beklenen düetleri International‘ı 1 Eylül Cuma günü yayınladı. Hızlı bir şekilde büyük dinlenme sayılarına ulaşan ikiliden bir EP veya albüm dinleyebiliriz.

International, ikilinin ilk düetiydi ve aslında Russ Millions’ın projesiydi. Yani müzik videosu İstanbul’da çekilmiş olsa da aslında Uzi, Russ’a bu projede eşlik ediyordu. Video Russ Millions’ın YouTube kanalından yayınlandı ve kısa sürede oldukça yüksek izlenmelere ulaştı. Videoya gelen yorumlardan biri “Bu ikiliden bir EP ya da albüme ihtiyacımız var” şeklindeydi. Russ, bu yoruma düşünen surat emojisiyle cevap vererek yorumu yazan dinleyicinin fikrine göz kırpmış oldu.

Bu yorum kitlede heyecan yaratırken Uzi’nin bugün Instagram hikayesinde yanıtladığı bir soru da olası bir projeyi doğrular nitelikteydi.

Bir takipçisi Uzi’ye, International klibini özensiz bulduğunu söyledi ve Uzi’nin cevabı şu şekilde oldu:

“Belki şarkı yayınlanınca anlarsınız diye bir açıklama yapmadım ama yine anlamamışsınız. Arkadaşlar şarkı Russ’ın şarkısı. Klip, dağıtım her şey onlara ait ve genelde klipleri buna benzer. Bazı arkadaşlar yakalamış sadece takılırken çektiğimizi, onlar ayık insanlar demek ki. Bunun son işimiz olacağını düşünmüyorum.”

En sondaki “Bunun son işimiz olacağını düşünmüyorum.” cümlesi ve Russ’ın YouTube’da verdiği yanıta bakarsak, Uzi ile Russ Millions ikilisinden önümüzdeki dönemde yeni şarkılar dinleyeceğiz gibi görünüyor. Sizin bu ikiliden olası yeni projelerinden beklentiniz ne?

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

The Weeknd'in kariyerindeki son düet, Diddy'nin yeni albümünde!

Sonraki İçerik

Spotify açıkladı: Yaz mevsiminde dünyanın en çok dinlenen 20 şarkısı!

İlgili İçerikler